Punkaharju

Sijainti

Tuunaantupa sijaitsee kauniin Pihlajaveden rannan läheisyydessä Punkaharjun Tuunaansaaressa, Punkaharjun lomakeskuksessa loma-asuntoalueella. Lomakeskuksen vieressä olevalle Retretin asemalle pääsee junalla Savonlinnasta ja Parikkalasta, siten sinne on mahdollista kulkea myös Helsingistä junalla. 

Autolle on oma paikka ja lämpötolppa.

Mökin varustus

Tuunaantuvassa on 1 makuuhuone, tupakeittiö, takka, suihku, sauna ja wc. Makuuhuoneessa on 2 erillistä sänkyä ja kerrossänky. Olohuoneessa on vuodesohva. Varustukseen kuuluvat jääkaappi, kahvinkeitin, liesi, mikroaaltouuni, sähkösauna, televisio ja sähkögrilli. 

Palvelut 

Kävelyetäisyydellä ovat Metsämuseo Lusto, Taidekartano Johanna Oras sekä vesihuvipuisto Kesämaa. Tuunaansaaressa on saatavilla ohjelmapalveluita ja välinevuokrausta ympäri vuoden. Retretin junaseissakkeen vieressä on kesäruokakauppa ja huoltoasema.

Huoltoasemalta voit vuokrata liinavaatepaketin (pyyhe, lakana, pussilakana, tyynyliina ja käsipyyhe) loman ajaksi 10€ / hlö.

Lemmikit

Lemmikit ovat perheenjäseniä ja tervetulleita ilman lisämaksua.

Siivous

Vuokraaja huolehtii loppusiivouksesta itse

Tupakeittiö
Yhteinen grillipaikka talon lähellä
Leirintäalueella myös grillipaikkoja ja uimaranta

Kesällä tekemistä löytyy vesihuvipuistosta ja leirintäalueelta. 15 km säteellä löytyy mm. Kerimäki ja Olavinlinna Savonlinnassa. 

Tekemistä löytyy myös talvella. Alueelta löytyy mm. hiihtolatuja ja retkiluistelurata.