Haukkaniemi, Heinola

Noin 170 kilometriä Helsingistä sijaitsee luonnonkaunis lomanviettopaikka Haukkaniemi. Alueen pinta-ala on peräti 42 hehtaaria ja omaa rantaa on lähes kilometri.

Päärakennuksen "Haukanpesän" lisäksi Haukkaniemessä on suuri sauna ja yöpymiseen neljä pikkuaittaa. Kaikissa on sähkövalaistus ja aitoissa lisäksi sähköpatterit. Kahden aitan yhteydessä on myös keittokatos, joissa juokseva vesi, kaasuliesi ja vähän astioita. Aittoihin mahtuu yöpymään kolme henkilöä.

Haukkaniemessä on perhemökki Trana, jossa on makuusopessa sekä tuvassa avattava 2 hengen vuodesohva ja parvella 2 paksua patjaa ja kolme patjoiksi avattavaa rahia. Makuusopen ja parven lisäksi mökissä on tupakeittiö ja oma sauna. Mökissä on sähköhella, jääkaappi ja takka. Sisälle tulee kesällä kylmä vesi. Mökki on myös talviasuttava.

Rantasauna on kaikkien vuokraajien käytettävissä, kohtuuaikaisista saunavuoroista tulee vuokralaisten sopia keskenään. Etusijalla ajanvarauksessa ovat kuitenkin pikkumökkien vuokraajat, koska heillä ei ole omaa saunaa.

Puulämmitteisessä päärakennuksessa yläkerrassa on 4 makuusoppea, parivuode  ja  kaksi vuodesohvaa. Alakerrassa voi yöpyä kulmahuoneessa tai salin vuodesohvilla. Haukanpesän keittiövarusteisiin kuuluu kylmä, juokseva vesi (kesällä), puuhella ja kaasuliesi. Haukanpesässä voi yöpyä myös talvisin.

Haukanpesässä on myös erillinen sauna.

Alueella on mahdollisuus myös telttailuun ja asuntovaunuiluun.

Alueella on ulkokäymälät.

Lähimmät kaupat sijaitsevat Heinolan kirkonkylässä.

Jätteet

Jokainen vie omat roskansa ja tyhjät vesikanisterinsa pois alueelta. Roskien jättöpaikat ovat Saari 10 ja Saukontie 17 Kouvola-Jaalatien varressa. Kesäkuukausina aluella on tyhjennettävän roskalaatikot.

HAUKANPESÄ

Kuva Haukanpesästä

TRANA

Sieppo, Peippo, Närhi ja Tilhi

YHTEISET: rantasauna, keittokatos ja puucee