Ilmoittautuminen

Pikkujouluretki Porvooseen 2.12.2023

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Vietä omannäköinen päivä idyllisessä Porvoossa työkavereiden, perheen, ystävien kesken. Tapaamme  kaikkien kanssa viimeistään yhteisen jouluruokailun merkeissä.

Bussi lähtee Helsingin rautatientorilta klo 11.00 (Tilausajo Vähiliike Oy).

Elämyksellinen ja tunnelmallinen Porvoon Joulutori avataan 26.11. ja se on auki lauantaisin klo 10-18.

Joulutorilla on tänä vuonna viisitoista myyntikioskia, alueella on joulumusiikkia ja jouluvaloja ja ihanaa tunnelmaa. Tänä vuonna on mm. käsitöitä, kuumaa glögiä, keramiikkaa, leivonnaisia, asusteita ja koruja sekä muita jouluherkkuja joulupöytään kuten kalaa ja hunajaa.

Alueella on suosittu ketjukaruselli, joka on kaikille ilmainen, tunnelmallinen kotalaavu, joulupukki ja paljon muuta yleisön iloksi. Kotieläinpiha Hemböle tuo eläimiä ilahduttamaan yleisöä. Mukana joulutorilla on poni, aasi, lampaita, kaneja, ankkoja, koira ja minipossu.

Ravintola Hanna-Maria, Porvoo klo 15.00-17.00

Menu (seisova pöytä): Uunilohi, joulukinkku ja kastike, porkkana-lanttulaatikko, keitetyt perunat, vihersalaatti, rosolli, joululimppu ja voi, vesi, kahvi tai tee, puolukkakinuskihyve ja vaniljakastike.

Kaikki ruoka on laktoositonta. Mahdollista on saada gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Kotimatka alkaa klo 18.00

Yhteiskuljetus Helsinki-Porvoo-Helsinki ja ruokailu, omavastuu jäseneltä yhteensä 20€/hlö. Jos et osallistu yhteiskuljetukseen, on omavastuu ruokailusta 12€.

Perheenjäsenet ja ystävät täydellä hinnalla mukaan. Hinta 40€ sisältää kyydin ja ruuan. Ilman kyytiä ruokailu 24€.

Lapset alle 12 vuotta, hinta 35€. Ilman kyytiä ruokailu 15€. (Omalla kustannuksella voi lapselle tilata ruuan myös listalta.)

Ilmoittautuminen viimeistään 15.11.2023.

https://www.porvoo.fi/porvoon-joulutorilla-2023-tapahtuu/